fbpx

Feheréhajó Revital

A Speedfitness segíthet neked is abban, hogy energikusabbnak és remekül érezd magad a bőrödben!

A csodadiéták és az egy hét alatt látható eredményeket ígérő edzések világában már szkeptikusan állunk minden új mozgásformához, ami valahol érthető is. A Speedfitness az intelligensebb edzések közé tartozik, mégpedig azért, mert az élvonalbeli EMS, tehát az elektromos izom stimuláció technológiát alkalmazza a testmozgás előnyeinek fokozására.

Ezen a ponton biztosan arra vagy kíváncsi, hogy miért és hogyan ilyen hatékony mozgásforma a Speedfitness?  Nos, mindannyian ismerjük a testmozgás előnyeit: például erősebb izmok, csontok és ízületek, jobb mobilitás, jobb testtartás, emellett javult a szív- és érrendszeri erőnlét és a szív egészsége is. Javul a keringés, beindul a fogyás és a mentális egészségre is kedvezően hat.

Bár tisztában vagyunk a testmozgás ezen jótékony hatásaival, a legtöbben mégsem mozgunk rendszeresen, vagy eleget. Gyakran ennek egyik fő oka, hogy a felgyorsult világunkban, a megannyi teendőnk mellett nehezen tudunk kiszorítani órákat az életünkből, amit a sportolásra szánunk.

A Speedfitness egy olyan mozgásforma, ami a legtöbb életmódformához remekül hozzáigazítható, miközben élvezetes és valóban eredményeket érhetünk el vele. Felkeltettük az érdeklődésedet? A cikksorozat következő részében megmutatjuk, hogy a Speedfitness miért hatékony, biztonságos és gyors alternatíva a hagyományi edzőtermi edzésekhez képest.