fbpx

Feheréhajó Revital

A bejegyzés sorozat első részében arról írtunk, hogy ha odafigyelünk arra, hogy mit és mennyit iszunk, illetve, hogy milyen ételekkel tápláljuk testünket, azzal máris sokat javíthatunk bőrünk állapotán és sokat tettünk bőrünk egészséges kinézetéért.

Az arc bőrére, főleg a szem alatti részre hatással van az, hogy mennyit és milyen minőségben alszunk. A kialvatlan, rossz alvó embereknek hamar megjelennek a fekete karikák, táskák a szemeik alatt. Tehát szervezetünk külső látható és érzékelhető jelekkel szeretné a tudtunkra hozni, hogy itt az ideje egy kiadós szunyókálásnak. Vegyük észre ezeket a jeleket, amíg még nem lesz komolyabb problémánk abból, hogy nem alszunk eleget.

Nem hiába népszerű a mai napig az a mondás, hogy itt az ideje egy kiadós „beautysleep-nek”. Hiszen egy pihentető alvás után úgy érezzük magunkat, mint akit kicseréltek és ez a bőrünk állapotán, arcunk vonalain is meglátszódik.

Arc bőrünk simaságának megőrzéséhez bizony érdemes messziről elkerülni a stresszt, a haragot és az aggódást. Ha mérgesek vagyunk ösztönösen ráncHorgonyoljuk a homlokunkat. Ha ez gyakran előfordul, akkor a homlok ráncolás hatására kialakulnak a mély és maradandó ráncaink, amiket aztán csak szépészeti beavatkozások és kezelések árán tudunk majd eltűntetni. Reméljük tanácsainkat betartva sikerül majd hosszú ideig megőrizni bőrünk természetes szépségét és épségét.