fbpx

Feheréhajó Revital

Így igaz.  És véglegesen! Működik a zsírbontó kezelés.  És, hogy miért csak most döntöttem a kezelés mellett? Mert rettegek az injekciós tűtől. Egy vérvétel sem egyszerű történet számomra. A műtéti eljárást kizártam, toka ide vagy oda. Párom mindig azt mondta” Édesem te úgy vagy jó, ahogy vagy.”, ilyenkor mindig eszembe jutott Bridget Jones és Mr. Darcy. Fiatal házasok vagyunk, na…

Tudom, hogy egy kis toka nem nagy dolog, de engem zavart. Családi fényképek nézegetésénél édesanyám mindig büszkén megjegyezte, ”Lányom a fejtartásod, királyi, tőlem örökölted. ” Ilyenkor, csak hümmögtem, azt mégse mondhattam csak a tokámat próbáltam eltüntetni.

Tehát, a műtétet kizártam, a tűtől frászt kapok. Egy dolgot tudtam, tokámtól meg akarok szabadulni.

Olvastam, hogy a toka mozgatásában három izmot kell tornáztatni, a fejbiccentő izmot, a nyaki bőrizmot és a nyelvcsont alatti izmot. Ezek tornáztatása közben nem szívesen néztem a tükörbe. Erősen figyeltem arra is, hogy a párom a lehető legmesszebb legyen arctornáztatásom alatt. Nem akartam, hogy kétségek merüljenek fel benne párválasztása helyességén.

Margaret Mixter 1910-ben kiadott Egészség és szépségtanácsok című könyvében egy különleges krémet javasol, melynek összetétele az alábbi:

Olaj, bálnasperma, fehér viasz, lanolin, bodzavirágos víz, mogyoró és méhviasz.

Az arányokat nem említi.

Tanácsa: „Dörzsölje be óvatosan és körkörösen a bőrbe, ha a tokát vagy a felesleges húst (zsírpárnákat) akarja eltávolítani, akkor erőteljesen kezdje dörzsölni a nyakát, hiszen a zsír a súrlódás hatására kopik.”

Sajnálatos módon ezt nem tudtam kipróbálni mivel a bálnasperma beszerzése megoldhatatlan volt számomra.

Múlt az idő, és a tokám még mindig az állam alatt csücsült.

Jöjjön a tű? Hogy is működik ez?

Egy úgynevezett  epesavszármazékot injekcióznak a zsírszövetekbe – tokába – így közvetlenül a kívánt helyre juttatják a szert, ahol az elpusztítja a zsírsejteket. Mindössze 80 perc szükséges ahhoz, hogy műtét nélkül eltüntessük tokánkat!

És akkor rábukkantam egy eldugott mondatra: Mivel az injekciók hozzáadott lidocaint tartalmaznak, az injekciózás minimális kellemetlenséggel jár.

Igen? Nem fog fájni? Akkor legyen, aminek lennie kell, menjen, aminek mennie kell!

Így tűnt el a tokám véglegesen.