fbpx

Feheréhajó Revital

Testsúly csökkentés INSUmed programmal

Insumed – testsúlycsökkentő program

Az INSUmed táplálkozási tanácsadás lehetővé teszi a célzott zsírfogyást, károsodás nékül megtartva az életfontosságú izomszövetállományt.

A táplálkozási szokások lassú és hatásos megváltoztatása lehetővé teszi, hogy végre elérjük a régen áhított célt: a megálmodott, egészséges testsúlyt tartani tudjuk.
Az egészséges táplálkozás változatos és ízletes. Nem szükséges bizonyos táplálkozási örömökről alapvetően lemondani, sokkal fontosabb megtanulni az ellenőrzött tudatos evést, melynek keretében ezen élvezeteknek helye van és az éhséget is kizárja.

A táplálkozási tanácsadás során az Ön gondozói, segítői a legjobban kiképzett orvosok és ápolók, akik ennek a fogyókúra rendszernek a specialistái, ismerik a táplálkozástudomány legújabb eredményeit és ezeket megosztják Önnel.

Segítünk Önnek
Terhesség után – a testsúly helyreállításában.
Klimax alatt – a testsúly optimalizálásában.
A táplálkozási tanácsadás során speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereket fognak fogyasztani az elhízás diétás kezelésének kiegészítésére.
Túlsúlyban szenvedők speciális – a kezelőorvos által megállapított – étrenddel történő kezelése során, a tápszerrel készített táplálék elősegíti a hiánybetegségek kialakulásának megelőzését. A készítmény tápanyag összetétele következtében inzulint alig igénylő módon vesz részt az anyagcserében, így hozzájárul az elhízást gyakran kísérő magas inzulinszint mérsékléséhez.

Nagyon fontos, hogy ezen termékeket a használati utasítás pontos betartása alapján fogyasszák!
Az orvos utasítása és ellenőrzése nélkül a speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereket nem fogyaszthatják!

Speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereink

  • Trinknahrung natur ízű tápszer por
  • Trinknahrung plusz vanilia ízű tápszer por
  • INSUdiabet Trinknahrung tápszer por: az édesítőszert tartalmazó INSUdiabet Trinknahrung tápszer porból készült táplálék, alkalmazható cukorbetegek speciális étrendjének kiegészítésére
  • burgonyaleves por
  • zöldségleves por

INSUmed táplálék kiegészítő 2 – es típusú diabétesz mellitus kezelésére
A 2-es típusú diabétesz mellitus gyógyításának legnagyobb problémája, hogy a betegség kialakulásához vezető anyagcsere betegségeket nem fedezik fel időben. Ha az elhízást és a velejáró metabolikus szindrómát megfelelően kezelnék, sok páciensnél meg lehetne akadályozni a cukorbetegésg kialakulását, súlyosbodását.

BIA mérés:
dokumentálja a sikert, kontrolálja a fogyást, megmutatja a szervezet összetételének megváltozását.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre