fbpx

Feheréhajó Revital

Teoxane kozmetikumok

Teoxane kozmetikumok

Orvosesztétikai eredmények az otthonodban is!

A TEOXANE svájci prémium kozmetikumok új dimenziót nyitottak meg az otthoni bőrápolásban.

A svájci előállító laboratórium az orvos esztétikai szegmens piacvezető gyártójaként hozta el az otthonokba is a dermális töltőanyagok és az orvos esztétikai hatóanyagok erejét.

A hialuronsav új generációja: rugalmas, térhálósított molekula

Az életkorral bőrünk természetes hialuronsav (HA) tartalma csökken, ez hozzájárul a bőr nedvességének és rugalmasságának csökkenéséhez és a ráncok kialakulásához. A hialuronsav egyedi hidratáló és viszkoelasztikus tulajdonságai lehetővé teszik a bőr lágyítását, ezáltal ránctalanító hatás érhető el.

A TEOXANE termékek a molekulák térhálósításával új szintre emelték a hatóanyag kozmetikai alkalmazását, ugyanis nemcsak a bőr felső rétegének hidratációját biztosítja, hanem csökkenti a transzepidermális vízvesztést, így a bőr mélyebb rétegeiben is eredményesen tudja kifejteni hatását, belső pajzsként küzd a bőröregedés látható jeleivel szemben.

Erős bőrgát, ragyogó felszín: a bőrrestruktúráló komplex ereje

Az RHA formula mellett olyan összetevőkkel is találkozhatunk az elegáns palackokba rejtve, amelyek az öregedési folyamatok mellett bőrünk mindennapi stressz kihívásaira is reagálnak.

A hibátlan és ragyogó arcbőr eléréséért probléma- és bőrtípusnak megfelelően alkalmazhatunk gyógykozmetikai formulákat otthonunkban is a TEOXANE kozmetikumokkal:

– A.H.A savas bőrmegújítás

– pigmentfolt halványítás stabilizált C-vitamin molekulával

– szem alatti sötét karikák és ödéma kezelése

– feltöltő hidrogél maszk

– ajakdúsítás tűszúrás nélkül

Az otthon ápolás termékei teljes anti-aging sort felölelnek: tisztító és tonizáló, hidratáló és feszesítő nappali és éjszakai krémekkel, szérumokkal tökéletesítik bőrképünket.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre