fbpx

Feheréhajó Revital

Smink – és testtetoválás eltávolítás

Q – kapcsolt Nd – Yag lézerrel hatékony megoldást tudunk nyújtani a nem kívánt tetoválások tartós make-up és pigmentfoltok eltávolításában. A kétféle hullámhossznak köszönhetően sötét és színes tetoválások egyaránt kiváló eredménnyel kezelhetőek, a Q kapcsolás pedig erőteljes és azonnali lézerenergiát juttat a bőrfelszín alá.

Az okozott energiasűrűségű fix fénynyaláb behatol a bőrfelszín alá mintegy 6 milliszekundum ideig és ott azonnal kölcsönhatásba lép a kromofórokkal (pigment tartalmú sejtekkel). A pigment tartalmú sejtek felhevülnek és felrobbannak. Ezek a felrobbant pigment darabkák a nyirokrendszerből például izzadás, illetve makrofágok emésztő tevékenysége által fognak távozni. A pigment egyre világosabbá válik és a végén fokozatosan eltűnik. Mivel a normál szövetekben az 1064 nm lézerfény nem nyelődik el, a sejtszerkezet sértetlen marad és nem lép fel semmiféle elváltozás.

Alkalmazási lehetőségek

  • különböző színű tetoválások eltávolítása
  • kozmetikai tetoválások eltávolítása, korrigálása (szemöldök-, szemhéj-, szájtetoválások)
  • időskori pigmentfoltok kezelése

A tényleges kezelést orvosi konzultáció és próbakezelés előzi meg. A kezelt területtől és elváltozástól függ, hogy hány alkalommal és milyen időközönként szükséges megismételnünk a beavatkozást. A kezelést követően rövid felépülési idővel kell számolnunk.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre