fbpx

Feheréhajó Revital

Seprűvéna és rosacea kezelése IPL villanófénnyel

A villanófény (IPL) kezelés a bőrfiatalításon és a szőrtelenítésen túl alkalmas pigmentfoltok, értágulatok, és gyulladt, pattanásos bőr kezelésére is. A NannoLight Sub-Zero, MULTI – PiP rendszerű orvosi célokra fejlesztett IPL berendezés sokrétű felhasználást tesz lehetővé különböző szűrők alkalmazásával

Kiknek ajánljuk?
Olyan pácienseinknek, akik valamilyen bőrkárosodást szeretnének korrigálni: pigmentált foltokat, érelváltozásokat, rosacea-t, seprűvénákat, hajszálereket. Az IPL villanófényes kezeléssel a mélyebb, lilás színezetű erek nem kezelhetőek, csak a felszíni, piros erezetek!

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • pigmentált bőrelváltozások, érelváltozások kezelése
  • Rosacea kezelése
  • seprűvénák, hajszálerek kezelése

Kezelés alapelve
Pigmentált bőrelváltozások kezelésénél a NannoLight Sub-Zero MULTI – PiP a rendelkezésre álló kék zafírból készült szűrők segítségével szelektíven alkalmazza a széles spektrumú fényimpulzusokat, megcélozva a pigment foltokban lévő melanint.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?
A tartós eredményhez – a kezelés típusától függően – több alkalomra lehet szükség.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?
A szakma szabályainak betartása mellett alkalmazva mellékhatása nincs, ritkán a kezelés után előfordulhat enyhe bőrpír, bőrviszketés, mely 1-2 napig tarthat.

Mivel növelheti a kezelés hatékonyságát?
Más esztétikai bőrgyógyászati kezelésekkel együtt, azok hatásának fokozására is alkalmazható, mint például lézeres arcfiatalításMezoterápia.

Ellenjavallatok
Kifejezetten fényérzékenyítő kezelés, ezért a kezeléssorozat alatt napozni, szoláriumozni tilos, illetve fényvédőkrémet kell alkalmazni! Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre