fbpx

Feheréhajó Revital

Revital szemkörnyék fiatalítás – Egyedi kombináció, exkluzív anyagok felhasználásával

A szemkörnyék érzékeny területén jelentkeznek a bőröregedés első jelei, ezért kiemelten fontos ennek régiónak hatékony kezelése és a problémák megelőzése.

Az idő múlásával a bőr kollagénrost tartalma csökkent, kevesebb vizet tud megkötni, a bőr dehidratálódik, veszít rugalmasságából, így láthatóvá válnak a finom ráncok, kialakulnak a szarkalábak. A csontos átépülés miatt a szemgödör mélyebbé válik, a sötét karikák jelentkezhetnek, illetve a zsírszöveti átépülés miatt a szem alatt duzzanat tud kialakulni.

A hyaluronsavas szemkörnyék revitalizálás igen hatékonyan tudja megelőzi ezen problémák kialakulását, illetve a már kialakult tüneteket képes enyhíteni.

A kezelés során előzetes fájdalomcsillapító krém alkalmazását követően, csaknem fájdalommentesen, mikroinjekciók segítségével juttatjuk be a bőr megfelelő rétegébe a speciálisan a szemkörnyékére összeállított hatóanyag komplexet.

Ennek az exkluzív koktélnak a segítségével hatékonyan megelőzhető a szemkörnyéki bőr idő előtti öregedése. A hatóanyag komplex kis molekulasúlyú hyaluronsav tartalma segít a bőr hidratálását és térfogat növekedést is biztosít, feszesebbé teszi a szemkontúrt; antioxidáns tartalma szabadgyökfogó hatással rendelkezik, így a bőröregedés folyamatit lassítja.
A maximális eredményhez hozzájárul az is, hogy a mikroinjektálások hatására a bőr saját kollagén és elasztin termelődése is fokozódik.

A kezelést kezdetben 2 hetente, majd havonta javasolt alkalmazni. A kezelést önmagában is ajánlott elvégeztetni, de bármely egyéb arcfiatalító kezeléssel való kombinálása esetén a hatékonyság és a tartósság is fokozható.

Kúraszerűen alkalmazva a végeredmény egészségesebb, rugalmasabb, fiatalosabb arcbőr.


Milyen problémák esetén ajánljuk?

  • Fokozza a bőr rugalmasságát, feszességét
  • Enyhíti a dehidratáltság miatt kialakuló szem körüli szarkalábakat, finom ráncokat
  • Csökkenti a sötét karikák megjelenését
  • Serkenti a kollagén és elasztikus rostok termelődését

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre