fbpx

Feheréhajó Revital

PRP terápia (Drakula) (arc, nyak, dekoltázs)

„Drakula-PRP” kezelés

vámpír terápia vagy drakula kezelés egy nagyon ígéretes és hatékony bőrfiatalító eljárás, amely során vérlemezkékben gazdag, saját plazmát juttatunk a bőrbe az arc, a nyak, a dekoltázs vagy a kézhát területén.

Az eljárás lényege
Vámpír kezelés, vagy más néven prp terápia során a vérlemezkékből felszabaduló növekedési faktorok beindítják a sejtszaporodást, az őssejt-differenciálódást és az érképződést. Tehát a drakula terápia hatására a bőr szerkezete megújul, visszanyeri üde, fiatalos ragyogását, feszessé válik, és a ráncok kisimulnak.

Hatása
vámpír kezelés hatása hosszútávon, 1,5-2 évig észlelhető.

Ellenjavallat
drakula kezelés megkezdését orvosi konzultáció előzi meg, mely során döntünk arról, hogy a páciens egészségügyi állapotában nincs-e olyan tényező, mely a prp terápiát kontraindikálja. Tehát, lehetnek olyan egészségügyi problémák, melyek miatt nem alkalmazható a kezelés. Ilyen például a gyulladt arcbőr, mely esetén a vámpír terápia nem végezhető el. Valamint, ha a páciens fertőző májgyulladásban vagy véralvadási zavarban szenved, illetve kemoterápiában részesül, akkor sem javasoljuk a prp kezelés alkalmazását. Ha ezek közül egyik lehetőség sem áll fenn, akkor a prp terápia elvégzése megengedett és kockázatmentes és a páciens hosszú ideig élvezheti jótékony hatásait.

Menete
drakula terápiát megelőző állapotfelmérés során döntünk arról is, hogy szükséges-e előkezelnünk a bőrt (pl. lézer). A kezelés során a könyökvénából levett vérből kinyerjük a vérlemezkékben gazdag plazmát. Majd az előzőleg érzéstelenített bőrfelületbe injektáljuk apró szúrásokkal kis pólusokban. Ezt követően bőrnyugtató maszkkal zárjuk a prp kezelést. Ezt az eljárást fél éven belül 3x kell megismételnünk.

Mellékhatások
Mivel a drakula terápia során idegen anyag nem jut a szervezetbe, így allergiás reakciótól nem kell tartanunk. Esetleg átmeneti bőrpír és helyi duzzanat alakulhat ki, de általános hatást a kezelés nem fejt ki. A tűszúrások nyomán apró bevérzések jelentkezhetnek, melyek néhány napon belül regenerálódnak. A kezelt terület gondos fertőtlenítésével a fertőzésveszély elkerülhető.

Fontos
vámpír terápia során kezelt terület védelme 2-3 napig, fénytől és a fizikai behatásoktól egyaránt javasolt.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre