fbpx

Feheréhajó Revital

Mezoterápia (tűs mezoterápia)

A mezoterápia egy több évtizedre visszatekintő, gyors, fájdalom mentes kozmetológiai eljárás. Az orvosolni kívánt problémától függően microinjekciók segítségével maximális koncentrációban és mélységben tudjuk eljuttatni a megfelelő hatóanyagot a kezelendő területen.

Kiknek ajánljuk?
Mivel indikációs területe igen széles, minden olyan páciensnek, aki szeretné bőre minőségét javítani, fogyási-hízási csíkjait enyhíteni, helyi, lefogyhatatlan zsírpárnáit oldani, valamint a hajas fejbőr betegségét kezelni, a haját dúsítani, minőségét javítani.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • bőr minőségének javítása
  • fogyási-hízási csíkok enyhítése
  • helyi zsírpárnák oldása
  • hajas fejbőr kezelése
  • haj dúsítása

Kezelés alapelve
Arcfiatalításnál orvosi konzultációt követően személyre szabottan állítjuk össze az Ön problémájára leghatékonyabb speciális, többek között vitaminokat, hyaluronsavat, szilíciumot tartalmazó hatóanyag koktélt. Az arcbőr fertőtlenítését és érzéstelenítését követően juttatjuk a bőr meghatározott rétegébe, a célstruktúrákhoz a hatóanyagokat, mely az eljárás hatékonyságát biztosítja.

Testkezeléseknél a kezelés révén az aktív hatóanyagok (foszfatidikolin, epesav, L-karnitin, DMAE, organikus szilícium) segítségével lehetőség nyílik a kifejezetten makacs, lokálisan felszaporodott, diétának és mozgásnak ellenálló zsírpárnák oldására, a kötőszövet feszesítésére és a striák látványos halványítására. A beavatkozás kifejezetten alkalmas a toka, a felkar és a térd belső felszínének formálására.

Hajkezelés során speciális vitaminokat, aminosavakat és cinket juttatunk mikroinjekciózással a hajas fejbőrbe, a szőrtüszőkhöz. A problémától függően speciálisan összeállított koktél segítségével a szőrtüszőkre és a hajas fejbőr mikrokeringésére hatva kezelhető a hajas fejbőr korpásodása, zsírosodása, a hajszálak megerősödnek, fényesebbé válnak, csökken a hajhullás, néhány hét múlva új hajszálak jelennek meg.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?
A tartós eredményhez a kezelés fajtájától függően több alkalomra lehet szükség. Bőr minőségének javítása esetén a bevezető periódusban egymást követő 3-4 hétben egy-egy kezelés, majd havi 1 fenntartó kezelés szükséges.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?
Pácienseink – kezeléstől függően – szakorvosainktól a konzultáció során tájékoztatást kapnak a lehetséges mellékhatásokról.

Mivel növelheti a kezelés hatékonyságát?
Kezeléstől függően kérje ki szakorvosa tanácsát.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre