fbpx

Feheréhajó Revital

Kézfej kezelés

Kezünk jelentős igénybevételnek van kitéve életünk során: könnyen kiszárad a külső környezeti tényezők és a gyakori kézmosások következtében, a napfény kitett volta miatt pigment foltok jelennek meg és a bőr veszít feszességéből, valamint az idő előrehaladtával bekövetkező bőrszerkezeti változások miatt volumenvesztés is bekövetkezik.

Ezt a képet tovább ronthatja az erek kifejezetté váló kidomborodása és az inak láthatóvá válása. Fontos, hogy összhangot teremtsünk a szépen regenerált, fiatalos arc és a kéz között, hiszen az elhanyagolt kéz – de akár a dekoltázs és a nyak is – felhívhatja a figyelmet az idő múlására. Ahhoz, hogy a kézfejünk fiatalos szépsége megőrizhető legyen, a következő problémákra kell megoldást találnunk.
 

1) A bőr rugalmasságának, hidratáltságának helyreállítása, általános regenerációja
Történhet Erbium-YAG lézerkezeléssel, VIVACE frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssel, illetve IPL villanófényes terápiával.
A beavatkozások révén az anyagcsere-folyamatok optimalizálódnak, élénkül a keringés, a bőr rugalmasságát adó rostok mennyiségi és minőségi változása következik be. Az elhalt hámsejtek intenzívebb leválása révén puhává, üdévé válik a bőrfelszín.
Jól kombinálhatóak ezek a kezelések a saját vér – PRP (Drakula) kezeléssel, amelynek hatása révén a regenerációs folyamatok tovább élénkülnek.
 

2) Pigmentfoltok mérséklése
IPL kezelés, lézerterápia és kémiai peelingek segíthetnek bennünket a bőr felszíni és színbeli eltéréseinek kezelésében.
 

3) A volumenvesztés korrekciója
A ráncok korrekciója, valamint a bőr hidratáltságának helyreállítása és feszességének növelése érdekében alkalmazhatunk különböző típusú töltőanyagokat is az általános regenerációt követően vagy akár önállóan is a kéz kezelendő problémáinak függvényében.
Így a kézfej kontúrja finomabbá válik, természetes hidratáltságát visszanyeri és mérséklődik az erek és inak kidomborodása is.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre