fbpx

Feheréhajó Revital

IPL – Villanófény kezelések


IPL – Villanófényes kezelések

A villanófény (IPL) kezelés a bőrfiatalításon és a szőrtelenítésen túl alkalmas pigmentfoltok, értágulatok, és gyulladt, pattanásos bőr kezelésére is. A NannoLight Sub-Zero, MULTI – PiP rendszerű orvosi célokra fejlesztett IPL berendezés sokrétű felhasználást tesz lehetővé különböző szűrők alkalmazásával.

Kiknek ajánljuk?
Olyan pácienseinknek, akik szeretnék a finom ráncok számának és mélységének csökkentését, az arc bőrének feszesebbé tételét, rugalmasságának fokozását, illetve a dekoltázs, nyak és a kezek fiatalítását.
Olyan pácienseinknek, akik valamilyen bőrkárosodást szeretnének korrigálni: pigmentált foltokat, érelváltozásokat, rosacea-t, seprűvénákat, hajszálereket, pattanásos bőrtüneteket.
Olyan pácienseinknek, akik nem kívánatos szőrzetet szeretnének eltávolítani.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • pigmentált bőrelváltozások, érelváltozások kezelése
  • Rosacea kezelése
  • seprűvénák, hajszálerek kezelése
  • tartós és fájdalommentes szőrtelenítés
  • Acne vulgaris tisztítása
  • arcfiatalítás

Kezelés alapelve
Arc, nyak, dekoltázs- és a kezek fiatalításnál a megfelelő zafír szűrőkristály által átbocsátott infravörös fényspektrum lehatol az irha mély rétegeibe, mely nagy mennyiségű kollagént tartalmaz. Egyrészt újjáalakítja a meglévő kollagén rostokat, másrészt a fibroblast sejteket új kollagén struktúrák előállítására készteti, ezáltal megújult rugalmasságot és tartást ad az arc bőrének.

Acne vulgaris esetén a NannoLight Sub-Zero, MULTI – PiP egyedülálló módon, olyan mélyen behatoló zöld-sárga-piros hullámhossz kombinációkat képes biztosítani, melyek elpusztítják a P.acnes baktériumokat és egyben csökkentik a pattanással együtt járó gyulladást.

Pigmentált bőrelváltozások kezelésénél a NannoLight Sub-Zero,MULTI – PiP a rendelkezésre álló kék zafírból készült szűrők segítségével szelektíven alkalmazza a széles spektrumú fényimpulzusokat, megcélozva a pigment foltokban lévő melanint.

Tartós szőrtelenítésnél a NannoLight Sub-Zero, MULTI – PiP erőteljes fényimpulzusa egyedülálló módon a fényhullámhossz, energiasűrűség és impulzusidő optimális kombinációja segítségével célozza meg és teszi inaktívvá a szőrtüszőket. A szőrszálak aránya testtájanként változó, ezért a kezelések ismétlésére van szükség 6-8 hetente. A kezelés előtt és alatt ugyancsak nagy hangsúlyt kell fektetni a fényvédelemre és csak borotválni szabad a szőrzetet, egyéb mechanikai és kémiai szőrtelenítést nem lehet alkalmazni. A kezelés előtt 1 héttel le kell borotválni az érintett testrészt, így a kezelésre 2-3 mm-es lesz a szőrzet, mely alkalmas a kezelésre, de nem ég bele a bőrbe.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?
A tartós eredményhez – a kezelés típusától függően – több alkalomra lehet szükség.

  • arcfiatalítás esetén 2-3 hetente alkalmazzuk a kezelést és 4-6 alkalmat javasolunk
  • tartós szőrtelenítés esetén a kezelések ismétlésére 6-8 hetente van szükség

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?
A szakma szabályainak betartása mellett alkalmazva mellékhatása nincs, ritkán a kezelés után előfordulhat enyhe bőrpír, bőrviszketés, mely 1-2 napig tarthat.

Mivel növelheti a kezelés hatékonyságát?
Más esztétikai bőrgyógyászati kezelésekkel együtt, azok hatásának fokozására is alkalmazható, mint például lézeres arcfiatalításmezoterápia.

Ellenjavallatok
Kifejezetten fényérzékenyítő kezelés, ezért a kezeléssorozat alatt napozni, szoláriumozni tilos, illetve fényvédőkrémet kell alkalmazni!
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre