fbpx

Feheréhajó Revital

HIFU – műtét nélküli arckezelés nagy energiájú fókuszált ultrahanggal

A non-invazív technológiák közül a HIFU az egyik leghatékonyabb orvos-esztétikai eljárásnak bizonyult az arcfiatalításban, alternatívát kínálva azoknak, akik műtét nélkül szeretnének szépülni. Nagy előnye, hogy 3 különböző mélységben kezelhető a bőr, így más-más terápiás célra alkalmazható. A nagyenergiájú intenzíven fókuszált ultrahang mindegyik bőrrétegben aktiválja a kollagén és elasztin rostok képződését, ezáltal a megereszkedett bőr feszesebbé válik, az apróbb ráncok eltűnnek, a tokánál lévő zsírpárna mérete csökken, az eredmény látványos már az első alkalom után. A végleges állapot 3-6 hónap múlva lesz látható és akár 2 évig is eltarthat. A HIFU kezelés prevenciós céllal is ajánlott.


Kiknek ajánljuk?

35 éves kor fölött bárkinek, aki arclifting hatást szeretne elérni plasztikai műtét nélkül.


Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • a megereszkedett bőr feszesítése
  • felszínes, kisebb ráncok eltüntetetése
  • felső szemhéj lifting
  • toka méretének csökkenése a zsírpárnák eltüntetésével
  • a nyak és a dekoltázs bőrének feszesítése

A kezelés alapelve

A nagyenergiájú fókuszált ultrahangkezelés során a bőr 3 rétegének stimulálásával fokozható a fibroblaszt sejtek kollagén és elasztin termelő képessége, valamint a bőr alatt húzódó kollagén és elasztikus rostokkal dúsan ellátott, kötőszövetes réteg (SMAS) elérésével a bőr tartószerkezete is megerősíthető. Ezek a rostok gyorsan és tartósan reagálnak a hőalapú kezelésre ezért már az első beavatkozás után is látható az eredmény, mely hónapok elteltével válik csak véglegessé. A korábbi, hasonló technológiájú arcfiatalító eljárásokkal szemben a HIFU célzottan képes ezt a réteget kezelni ezzel látványos és tartós emelő és feszesítő hatást elérni műtéti beavatkozás nélkül.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

Átmeneti bőrpír, duzzanat előfordulhat.  Ellenjavallatok

Aktív bőrbetegség (pl. gyulladt akné, kontakt dermatitisz, herpesz, fellobbant rozácea), lázas állapotban terhesség, ill. szoptatás alatt a kezelés nem alkalmazható.

Milyen eljárással egészíthető ki a kezelés?

  • frakcionált CO2 lézer kezelés
  • vékonyszálas kontúrterápia
  • hialuronsavas volumenpótlás

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre