fbpx

Feheréhajó Revital

Hajhullás kezelése

Hajhullás

Az esztétikus és harmonikus külső megjelenés szempontjából nagyon fontos a haj, mind a nők mind a férfiak körében. A hajhullásnak számos oka és típusa lehet, a kezelést is ezek figyelembevételével kell megválasztani.

Mezoterápiás hajhullás kezelés

A mezoterápiás kozmetológiai módszer lényege, a hajszálak és a hajas fejbőr betegségeinek és a hajhullás bizonyos típusainak kezelése. A kezelés során mikroinjekciózással különböző speciálisan összeállított vitaminokat, aminosavakat és nyomelemeket tartalmazó „koktélt” juttatunk a fejbőrbe.

A probléma alapján összeállított hatóanyag koktél javítja a hajas fejbőr vérellátottságát, hozzájárul a hajhagymák revitalizációjához, a hajszálak rostjai erősebbé válnak a hajhullás megáll és a haj növekedési folyamata újraindul. A mezoterápiás hajhullás kezelés során használt speciális vitamin- és hatóanyag komplexum hatékonysága abban áll, hogy ezeket a hatóanyagokat a fejbőr megfelelő rétegeibe juttatjuk, ami a hajápolókkal nem jutna ilyen mélyre. A mezoterápiás hajhullás kezelés ideális azok számára, akik nem műtéti eljárással, viszonylag fájdalommentesen szeretnék megállítani a korral vagy a hormonális változásokkal jelentkező hajhullásukat. Az optimális végeredmény elérése érdekében kezelési kúrákat szoktunk javasolni. Általában 3-4 kezelés után úgynevezett fenntartó kezelés szükséges lehet a jó állapot hosszú távú megőrzése érdekében.

PRP kezelés a hajhullás megállítására

A vérlemezkék revitalizáló hatása régóta ismert és alkalmazott eljárás, mely jól tolerálható és mellékhatás mentes beavatkozás a plasztikai és a regeneratív sebészetben. Tapasztalatok igazolják, hogy a páciensek véréből nyert koncentrált vérplazma hajhullás esetén is hatékonyan alkalmazható. A vérlemezkékben gazdag koncentrált saját vérplazma (PRP) stimulálja a hajtüszők őssejtjeit, segíti a hajnövekedést és gátolja a hajhullást. A vérplazmában található növekedési faktorok hatására a bőr alatti kötőszöveti sejtek is megújulnak. A PRP kezelést követően a hajnövekedés fokozatosan beindul, a hajszálak megvastagszanak és néhány hónap múlva a hajszálak sötétedése is tapasztalható.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre