fbpx

Feheréhajó Revital

Fejbőr kezelése

Hajkezelés mezoterápiával
 
Azt, hogy kinek milyen a hajkoronája, rengeteg tényező befolyásolja! Elsősorban genetikai örökségünk a ludas, de természetesen nagy hatással van rá életmódunk, egészségi állapotunk és az, hogy mennyi energiát fordítunk hajunk ápolására! A hajhullás alapvetően egy természetes folyamat, egészen addig, míg az elhullott hajszálak helyére újak nőnek. Akkor beszélhetünk kóros hajhullásról, kopaszodásról, ha az új hajszálak növekedése elmarad. 

Guna Biolifting hajhullás elleni, hajnövekedést serkentő kezelés a jól ismert eljárásokkal szemben egy sokkal kevésbé drasztikus vagy fájdalmas eljárásHatására a hajhullás megszűnik, a problémás területeken, ahol a haj jelentősen megritkult, a hajszálak újra növekedésnek indulnak!

Mivel végzik a kezelést?
A kezelés során bőrgyógyászati mikrotűvel (4 vagy 13 mm), Dermaroller-rel, a Guna Inc. saját szabadalmaztatású tű nélküli technikájával a gunaphoresis-szel vagy egyéb tű nélküli kezelésekkel (elektroporátor, iontoforézis, ultrahang) dolgoznak Guna – Biolifting kezelésben gyakorlott orvosaink, kozmetikusaink.

Beszéljünk a számokról!
Átlagosan 8-10 egymást követő kezelés javasolt a kívánt hatás elérése érdekében.

Milyen rendszerességgel kell a kezeléseken részt venni?
Heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt a Guna – Biolifting hajhullás, hajritkulás elleni kezelés. Az első, több kezelésből álló kúra után csupán félévente – évente egy emlékeztető kúra ajánlott a Guna hatás megőrzésére.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre