fbpx

Feheréhajó Revital

Állív kontúrozás hialuronsavval

A legújabb szépségipari trend fókuszába az állkapocsív került, melynek formája és arányai hozzájárulnak az arc harmonikus megjelenéséhez. A hialuronsavas feltöltések már nemcsak a mimikai ráncok kisimítására valók. A különböző molekulanagyságú, nagy sűrűségű hialuronsav textúra a hiányzó volumenek pótlására, az állvonal megerősítésére is alkalmas. A térfogat enyhe növekedésével az állkapocs határozottabb kontúrokat kap, a hangsúlyos állív miatt jobban elkülönül a nyak az arc többi részétől. Ennek megfelelően műtét nélkül érhetjük el az ideális arcforma kialakítását, a teltebb, fiatalosabb, arc megjelenését.

Az eredmény pedig hosszú időn át látható.

Kinek ajánljuk?

Nőknek és férfiaknak kortól függetlenül egyaránt, akik határozottabb, élesebb kontúrú állívre, fiatalosabb arcra vágynak.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • kontúrozott, határozott állív
  • ideális formájú és helyzetű állcsúcs
  • állvonal feszesítése, az elvesztett volumen pótlása
  • a fiatalos, harmonikus arcvonások visszaállítása

A kezelés alapelve

A hialuronsav térfogatnövelő hatása segítségével az állív újraformálható, az állcsúcs ideális pozíciója kialakítható. A töltőanyag azonnal pótolja a kontúrhiányokat, fiatalosabb, feszesebb, harmonikusabb megjelenést eredményez. 

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredmény eléréséhez?

Az injekciós feltöltések hatása azonnal látható, az eredmény hosszan tartó. 

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

Az apró tűszúrások helyén pici bevérzések, bőrpír, enyhe viszketés, duzzanat előfordulhat, ezek azonban hamar elmúlnak. Gondos előkészítéssel a kezelés során a felülfertőződés elkerülhető! Allergiás reakció vagy késői szövődmények nem tapasztalhatóak. 

Ellenjavallatok

Aktív bőrbetegség (pl. gennyes akné, kontakt dermatitisz, herpesz, fellobbant rozacea), lázas állapotban terhesség, ill. szoptatás alatt a kezelés nem alkalmazható. 

Milyen eljárással egészíthető ki a kezelés?

  • HIFU
  • ajakfeltöltés
  • botox
  • Revital szemkörnyék fiatalítás

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre