fbpx

Feheréhajó Revital

Ajakfeltöltés

Teljes ajak 125.000 Ft – most akciósan 105.000 Ft
Teosyal Kiss 80.000 Ft  / 0,7 ml
Egyedi igény szerint az ár módosulhat!

A bőr öregedése egy természetes, fiziológiás folyamat, amely összhangban van a kor előrehaladtával, az egész test működésében fokozatosan bekövetkező változásokkal. Az öregedés folyamatát leginkább genetikai adottságok, betegségek, az életmód és a külső tényezők együttesen befolyásolják.

A kor előrehaladtával a bőr veszít rugalmasságából. Csökken a kollagén, a rugalmas rostok száma, a bőr vízmegtartó képessége. Az alsó és a felső ajkak körül finomabb, a szájnyílásra merőleges irányú ránc alakul ki, az ajkak teltsége csökken.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • ajkak kontúrjának kiemelésében
  • az ajkak volumenének növelésében
  • az ajkak teltségének, hidratáltságának fokozásában
  • ajkak körüli ún. dohányzóráncok csökkentésében
  • aszimmetrikus ajkak korrigálásában
  • felső és / vagy alsó ajkak töltése

Kezelés alapelve

A felszínes és mélyebb ráncok kezelésére biztonságos, gyors és látványos megoldást nyújthat a hyaluronsavas szájfeltöltés. A hyaluronsav az emberi és állati bőrben természetes formában is megtalálható molekula, így a kezelés során az ajkak úgy válnak fiatalosan teltté, hidratálttá, hogy megőrzik természetességüket.

Az ajakfeltöltés időtartama körülbelül 20-40 perc. A töltőanyagot injekciós technikával, nagyon vékony tű segítségével juttatjuk a bőr alá. Amennyiben a szájfeltöltés során kezelendő terület előzetes érzéstelenítése szükséges, úgy azt a kezelés előtt 20 perccel alkalmazott érzéstelenítőkrémmel végezzük. Illetőleg, szükség és kérés esetén lidocainos injekciózást is alkalmazunk.

Hány alkalommal javasolt az ajakfeltöltés a tartós eredmény elérése érdekében?

Az injekciós ajakfeltöltés során a kívánt hatás már az első kezelés alkalmával elérhető, de az esetek egy részében további volumennövelés válhat szükségessé a teljes korrekció érdekében. Erre a kezelés után 2 héttel kerül sor.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

Az apró tűszúrások révén pici bevérzések, illetve a kezelt terület enyhe duzzanata előfordulhat, melyek azonban átmenetiek. Gondos előkészítéssel a felülfertőződés veszélye elkerülhető.

Szájfeltöltés során allergiás reakcióval vagy későbbi szövődményekkel (pl.: granulóma képződés) ritkán kell számolnunk.

Ellenjavallatok

Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, herpesz és egyes belgyógyászati kórképek, illetve autoimmun betegségek esetén nem alkalmazható a kezelés. Terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem végezhető el, illetve véralvadásgátló készítmények szedése esetén sem javasoljuk (Aspirin, Heparin, Sincumar, stb.)

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre