fbpx

Feheréhajó Revital

Tartós szőrtelenítés IPL villanófénnyel

A NannoLight Sub-Zero, MULTI – PiP rendszerű orvosi célokra fejlesztett IPL berendezés sokrétű felhasználást tesz lehetővé különböző szűrők alkalmazásával. A villanófény (IPL) kezelés a bőrfiatalításon, pigmentfoltok, értágulatok és gyulladt, pattanásos bőr kezelésén túl kiválóan alkalmas az egyes testtájékok hatékony, végleles szőrtelenítésére is.

Kiknek ajánljuk?
Olyan pácienseinknek, akik nem kívánatos szőrzetet szeretnének eltávolítani, fájdalommentes módszerrel.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • mindenkinek, aki kellemetlen szőrszálakat szeretne eltávolítani, fájdalommentesen
  • mind az érzékeny területek (bikinivonal, bajusz), mind nagyob testtájékok (comb, lábszár) kezelésére alkalmas a módszer
  • végleges szőrtelenítésen túl jelentős szerepe van a szőrtüszőgyulladások egyidejű kezelésében is

Kezelés alapelve
Tartós szőrtelenítés kezelésénél a NannoLight Sub-Zero, MULTI – PiP erőteljes fényimpulzusa egyedülálló módon a fényhullámhossz, energiasűrűség és impulzusidő optimális kombinációja segítségével célozza meg és teszi inaktívvá a szőrtüszőket. A szőrszálak aránya testtájanként változó, ezért a kezelések ismétlésére van szükség 6-8 hetente. A kezelés előtt és alatt ugyancsak nagy hangsúlyt kell fektetni a fényvédelemre és csak borotválni szabad a szőrzetet, egyéb mechanikai és kémiai szőrtelenítést nem lehet alkalmazni. A kezelés előtt 1 héttel le kell borotválni az érintett testrészt, így a kezelésre 2-3 mm – es lesz a szőrzet, mely alkalmas a kezelésre, de nem ég bele a bőrbe.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?
Tartós szőrtelenítés esetén a kezelések ismétlésére kúraszerűen, általában 6-8 hetente van szükség, mivel a kezelés csak a szőrnövekedés bizonyos fázisában lehetséges. Természetesen a kezelés ismétlésnek száma testtájanként és egyénenként eltérő lehet.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?
A szakma szabályainak betartása mellett alkalmazva mellékhatása nincs, ritkán a kezelés után előfordulhat enyhe bőrpír, bőrviszketés, mely 1-2 napig tarthat.

Ellenjavallatok
Kifejezetten fényérzékenyítő kezelés, ezért a kezeléssorozat alatt napozni, szoláriumozni tilos, illetve fényvédőkrémet kell alkalmazni!
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre